Aromaterapi är en mycket behaglig kombination av massage och örtbehandling där olika örtessenser blandas med oljor från olika växter som sedan används på ett sofistikerat sätt för avslappning, stimulans och behandling. I grunden upplevs detta som en form av massage, men örter och oljor ger aromabehandlingen en djupare dimension. Hos oss på Hälsans Hus finns två erfarna aromaterapeuter.

  

Vanda Skepastianou

Dofter väcker minnen och känslor och på det sättet bidrar till läkning i kropp och själ. En behaglig doft ger djup avslappning och en känsla av välmående. En välutbildad aromaterapeut kan kombinera de eteriska oljornas effekter på sinnena med deras örtmediciniska egenskaper och massagens välgörande beröring. Vanda är utbildad Aromaterapeut och Zonterapeut. Hon ger aromaterapimassage, aromazonterapi. samt håller workshops i ämnet naturkosmetik.

Hemsida: www.lavendelaromaterapi.se/
Tel: 0730-20 34 74   e-post: lavendel_aromaterapi@hotmail.com
Mottagningsadress: Salagatan 21 Uppsala

  

Elisabeth S.Cedering

Elisabeth erbjuder Aromaterapi, Shiatsu, Akupunktur, Reiki Healing och Healing enligt andinsk tradition, Coachning, Samtal. Läs mer om Andinsk healing på Inka spirit. Läs mer om shiatsu på Svenska Shiatsuförbundet.
Elisabeth har lång erfarenhet av att arbeta med människor dels som socionom och dels med komplemetär medicin. Elisabeth anser det viktigt att se till varje kunds unika behov av behandling/samtal för att uppnå en bättre hälsa.

Hemsida: www.dinlisa.se
Tel:018-32 30 48, 070-668 30 48   e-post: lisa@dinlisa.se
Mottagningsadress: Höders väg 11 Uppsala

copyright © 2008 ---> Per-Otto Sylwan. Webmaster: Per-Otto Sylwan