Medarbetare Hälsans Hus


Laila Ericsson

Laila är initiativtagaren till Hälsans Hus nätverk. Förutom detta arbetar Laila som terapeut med Healing och Stresshantering samt Kost-/näringsråd. Hos henne kan du även få behandling med Amega 0-punkts terapi. Hennes vision är: Hjälpa människor att få en frisk hälsa, ekonomisk möjlighet och bättre livskvalité.

Hemsida: www.helarlivet.se
Tel:018-35 62 00 el 0708-35 62 45   e-post: lila4801@gmail.com

Fotkomfort / Kjell Langendorf

Fotkomfort öppnade sin verksamhet i Uppsala i mars år 2010 och i Stockholm i oktober 2010. I januari år 2013 öppnades mottagningen i Enköping.
Vi är specialister på formgjutna inlägg till skor för att korrigera felbelastningar som uppkommer bl.a. av Pronation och Supination. Läs mer om detta på vår hemsida.
Fotkomfort framställer formgjutna inlägg till skor. Vi har ett smidigt, individuellt och mycket formbart material att arbeta med och som vi kan erbjuda dig som kund hos oss. Vi har specialiserade tekniker, med stor erfarenhet, som tar hand om dig vid framställningen av dina fotinlägg.
Vi har en dokumenterad och kvalitetsäkrad process som gör att alla kunder hos oss får en likvärdig högkvalitativ slutprodukt.

Hemsida: www.fotkomfort.se
Boka tid: 0771-130 130, e-post: info@fotkomfort.se
Mottagning Uppsala: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10 C
Fotkomfort finns även i Enköping och Stockholm, se hemsidan

Elisabeth S.Cedering

Elisabeth erbjuder Aromaterapi, Shiatsu, Akupunktur, Reiki Healing och Healing enligt andinsk tradition samt coachning och samtal.
Elisabeth har lång erfarenhet av att arbeta med människor dels som socionom och dels med komplemetär medicin. Elisabeth anser det viktigt att se till varje kunds unika behov av behandling/samtal för att uppnå en bättre hälsa. Hon arbetar även som esoterisk rådgivare och medium. Läs mer om detta på
www.dinlisamystik.se.
Elisabeth är ansluten till Wellnet och ePassi-ActiWay.

Hemsida: www.dinlisa.se
Tel:018-32 30 48, 070-668 30 48   e-post: lisa@dinlisa.se
Mottagningsadress: Höders väg 11 Uppsala

Monica Söderström

Monica är leg fysioterapeut, sjuksköterska, massör, certifierad kostrådgivare och akupunktör. Hon är även certifierad Stott Pilates instruktör Mat & Reformer (utbildad och certifierad i USA, certifierad TRE (Stress, Tension, Trauma, Releasing Exercises, certifierad mBit Coach samt certifierad NLP Basic Practitioner. Med sin breda bakgrund ger hon anpassade behandlingar av mycket hög kvalitet. Hon har nyligen även införlivat Medicinsk laser i sin arsenal Hennes mottagning Hälsotanken ligger centralt på Artillerigatan i Uppsala. Det finns en kostnadsfri parkering direkt utanför.

Hemsida: https://halsotanken.com/blog
Tel: 0703 184 677, e-post: halsotanken@gmail.com
Mottagningsadress: Sysslomansgatan 8, 4 trappor Uppsala. Dörrkod: 1065

  

  

PO Sylwan

PO är diplomerad Gestaltterapeut samt även Fysiolog och Laserterapeut. Han har över 30 års erfarenhet av psykoterapi med enskilda, grupper och par samt även arbete med personalvård och ledningsutveckling. PO arbetar sedan 15 år även med Medicinsk Laser, LLLT, en extremt läkande, effektiv metod vid bl a smärta och inflammation. Laserns effekt är väl dokumenterad i forskning och den används ofta inom bl a elitidrotten för att läka skador.
Certifierad Laserterapeut och medlem i SLMS, Svenska Laser Medicinska Sällskapet samt är ansluten till ePassi-ActiWay

Hemsidor: www.samtalspartner.se  www.laserpartner.se
Tel:018-51 03 62 el 0708-55 85 33   e-post: po@samtalspartner.se
Mottagning: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10C, Uppsala

Lennart Knutsson

Det finns många anledningar att ta massage. För att bli av med värk, för att mjuka upp stela muskler eller för att slappna av är kanske de vanligaste. Bra massage kan förutom detta göra att du får ökad livslust och därmed ökad arbetslust. Att du blir mer harmonisk och fokuserad. Lennart är massageterapeut och ger klassisk massage, massage för gravida (på särskild gravid-massagebänk), akupressur mot huvudvärk och koppningsmassage.
Lennart är ansluten till ePassi-ActiWay

Hemsida: www.lenknut.se
Tel: 0706-12 45 89, e-post: lenknut@gmail.com
Mottagningsadress: Samariten friskvård, Kålsängsgränd 10C Uppsala
Tar emot friskvårdskuponger.


Ambjörn Åkerman

Ambjörn är Diplomerad Gestaltterapeut, ART-Instruktör och gymnasielärare i matematik och fysik. Han arbetar med barn, ungdomar och familjer och ART(Aggression Replacement Training)
Ambjörn kombinerar principer från kognitiv beteendeterapi (KBT) och från undervisning i sin egna gestaltterapeutiska verksamhet med individualterapi, parterapi och handledning. I sitt arbete med par inspireras han av emotionellt fokuserad parterapi (EFT), en av de parterapiformer som har starkast stöd från forskning (Stubb, 2005). Forskning visar att 90% av de par som gått i emotionellt fokuserad parterapi förbättrar sin relation avsevärt.
Medlem i SAG Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter.

Hemsida: www.uppsalagestalt.se
Tel: 0701-59 95 15, e-post: ambjorn.akerman@tele2.se

Ann-Louise Sundström

Ann-Louise har bred erfarenhet inom området friskvård och massage. Hon är Masters diplomerad friskvårdskonsulent och arbetar med Energimassage samt klassisk massage. Hon erbjuder även naturkosmetisk ansiktsbehandling med produkterna Dermanord/Maria Åkerbergs hudvård för hela familjen samt smink. Ann-Louise arbetar även som certifierat medium med enskilda sessioner och hembesök samt med djurkommunikation.

Hemsidor: www.annsangelroom.n.nu samt www.annsangelroom.se
Tel:070-683 21 98   e-post: annlouise.sundstrom@telia.com

  

Tillbaka till sidans topp

 

  


copyright © 2008 Per-Otto Sylwan. Webmaster: Per-Otto Sylwan